白ゴマときなこのクッキー

Sesame kinako cookie 1

Sesame kinako cookie 2

Baked Goods with Butter

焼き菓子の何が好きかって、あのバターと粉と砂糖のフレイバーのハーモニー。だからマーガリンやショートニングを使うことはほとんどない。植物油脂を使ったお菓子はどうしても時間がたつと独特の風味が出て来てしまう。焼きたてはおいしいんだけどね。でもあとからおいしいクリームを乗っけて食べるタルトやスコーンなんかは植物油脂を使っても十分おいしいと思う。

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s